Echofestival 2013

Četvrtak, 6 Lipanj, 2013

Invazija UK sounda na sjever Istre. Echo festival se i 2013. Vraća na hrvatsku obalu. Ovoga puta izabrali su za svoj dom Kanegru (Umag) dobro poznati „venue“ velikim organizacijama.
Za početak ljeta, sezone tulumarenja, uživanja u moru i dobrim zvucima biti će zaduženi uvijek dobrodošli gosti iz Velike Britanije koji nam redovito donose najnovije trendove i renomirane DJ-e, trendsetere napredne UK i svjetske scene.
 
            Ove godine ECHO-ov line-up izvođača planira nas držati na nogama puna četiri dana, preko tri stagea, od kojih su čak dva u samom plićaku Kanegrinih plaža. Po dosadašnjim najavama (2. Faza line-upa izašla u ponedjeljak) izgleda da misle ozbiljno jer ova imena garantiraju odličan dnevni provod s naglaskom na house, funky i soul na jednoj strani te reggae i hip-hop na drugoj.
Zvuci noći su namijenjeni za malo žilaviji house/bass, tech-house i DnB.
            Imamo sreće da su naši strani gosti počeli otvarati vrata svojih manifestacija i domaćoj publici željnoj provoda u novom ambijentu.
Pa iako se prodaja karata na svjetskoj sceni zahuktala još početkom ove godine pratite pozorno njihove stranice (FB: http://facebook.com/echocroatia ) jer najavljuju uskoro i posebno povoljne karte za zemlje regije.

Za željne više informacija o izvođačima svakako provjerite http://www.echofestival.com.
Kažu da 3. Line-up tek stiže ;)