10. smotra vina središnje Istre

Ponedjeljak, 9 Travanj, 2012

Ovogodišnja JUBILARNA 10. po redu smotra održat će se 09. travnja 2012. godine u Gračišću (Uskrsni ponedjeljak), prema konceptu od prošle godine.

Ove godine će se u skladu sa zaključkom Izvršnog odbora smotre naplaćivati kotizacija prema slijedećem cjeniku: 1. uzorak 100,00 kuna, 2. uzorak 75,00 kuna te svaki naredni uzorak po 50.00 kuna. Kotizacija se uvodi nakon provedene ankete među 148 vinara koji su do sada sudjelovali na smotri vina u Gračišću a potaknuti primjedbama da se traži previše nagrađenih uzoraka vina. Sredstva prikupljena od kotizacije iskoristiti će se za kupnju nagrađenih vina (brončana, srebrna i zlatna). Sa nagrađenim vinarima dogovoriti će se promotivna cijena vina po kojoj će se ista otkupljivati.

Za jubilarno izdanje pojačan je glazbeno zabavni program. Kao i prošle godine tijekom manifestacije posjetitelje će zabavljati domaći svirači, a navečer se očekuju nastupi Gustafa i sve popularnijeg The Night express benda. 

Objavljeno: Srijeda, 28 Ožujak, 2012 /

Marketing

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box