Korzo
, Rijeka
O nama Mapa

Korzo

Lokacija

Rijeka
Croatia
45° 19' 42.3588" N, 14° 26' 10.932" E
Javascript is required to view this map.

Spektakularno finale Riječkog karnevala – Međunarodna karnevalska povorka

Nedjelja, 19 Veljača, 2012

Rijeka je u siječnju uplesala u još jedan mjesec maski, veselja, ludila i šarene zabave – 29. po redu Riječki karneval koji grand finale očekuje 19.2. na Korzu, Međunarodnom karnevalskom povorkom.

 Međunarodna povorka kruna je karnevalskih svečanosti na Kvarneru, pa i šire. Natjecanje u maštovitosti, duhovitosti i originalnosti, vatromet boja i oblika, rezultira paradom stotine alegorijskih kola, tisuća maski i nemjerljivog broja gledatelja iz zemlje i inozemstva, nešto što se teško može opisati ili u potpunosti dočarati fotografijama ili televizijskim prijenosom. Zato vas sve pozivamo u Rijeku na Karneval – gdje uvijek možete biti ono što želite!

Nakon prolaska karnevalske povorke, na Adamićevom gatu je u 20 sati organizirano paljenje Pusta, a zabava se nastavlja do ranih jutarnjih sati u šatoru na Delti. Za vrijeme održavanja povorke za sve zainteresirane bit će organizirano oslikavanje lica.

Poredak grupa možete vidjeti ovdje.

Objavljeno: Petak, 10 Veljača, 2012 /

Marketing

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box