River Pub
Frana Supila 12, Rijeka
O nama Mapa
RIVER PUB otvoren je od 1997. godine kao klub za urbanu sredinu. River Pub idealno je mjesto za zabavu i jedan od najljepših pubova u...

River Pub

Lokacija

Frana Supila 12
Rijeka
Croatia
45° 19' 42.456" N, 14° 26' 30.6888" E
Javascript is required to view this map.

Grupa Angels & Marcela Oroši (HTZ)

Petak, 30 Ožujak, 2012

Other girl bands sing, these girls ROCK! Prekrasne djevojke na čelu sa Marcelom Oroši koju zasigurno pamtite kao jednu od finalistica talent showa Hrvatska traži zvijezdu ovog petka će skakati uz sve prisutne na koncertnom petku u River pubu.

Što Angelsice imaju reći o sebi pročitajte u redovima koji slijede:

„Grupa Angels je ženski rock bend iz Crikvenice. Iako su vrlo mlade, postoje već 10 godina i iza sebe imaju velik broj live nastupa na kojima sviraju obrade stranih i domaćih rock hitova kojima su pridodale svoj ženski glazbeni štih! Osim obrada izvode i svoje autorske stvari koje su također u energičnom pop-rock stilu.
Pred kraj 2008. god. napravile su novi korak u svojoj karijeri te snimile pjesmu i spot “Slave of Love” za australski igrani film “Warrior” u suradnji s australskim režiserom Steveom Ravicem. Ta uspješna suradnja otvorila im je nova vrata te 2009. godine odlaze na jednomjesečnu turneju „Rock the world“ po Australiji gdje su odsvirale 15-ak nastupa u Melbourneu, Sydneyu, Adelaidu i Perthu.
U 2011. godini mikrofon u bendu preuzima Marcela Oroši, nekima bolje poznata kao finalistica HTZ-a!
Reakcija publike? „Other girl bands sing, these girls ROCK”

Znatiželjni ste i ne možete dočekati njihov nastup? Evo pjesme da se „nabrijete“ za njihov nastup u petak!

Pratite Angelsice i River pub na facebooku!
 

Objavljeno: Nedjelja, 25 Ožujak, 2012 /

Marketing

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box