Jelena Rozga nastupila u Zagrebu uz natpis "NE SVIRAMO NARODNJAKE" - Galerije

Petak, 15 Travanj, 2011.

Jelena Rozga odradila je i svoj prvi veliki, mogu slobodno napisati, grandiozni nastup u Zagrebu. Uz video zid Jeleninog dolaska kroz hodnike Cibone prema pozornici publika je skandirala od oduševljenja.

Riječima 'Haj'mo pokazati koliko smo veliki i jaki' Jelena je otvorila zagrebački nastup i odmah uz hit Bižuterija publiku dignula na noge. Redali su se tu hitovi Roza, Ljube se, Kokolo i drugi koje je publika do zadnje minute pjevala u glas s, očito jednom od najpopularnijih mladih hrvatskih zvjezda trenutno.

Plesačice koje su mijenjale kostime iz pjesme u pjesmu, na sceni je zasigurno dominirala i blještava pripijena haljinica Jelene Rozge koja je samo naglasila zvjezdani status pjevačice. Ionako usijanu atmosferu dodatno su podgrijali gosti večeri: uz malo kašnjenje klape Kampanel, bila je tu Crvena Jabuka i kao poseban gost koji je izazvao i najveće oduševljenje stigao je Joško Čagalj Jole koji je u duetu s Jelenom otpjevao pjesmu Ostavit ću svitlo. Uslijedili su dalje hitovi Minut srca mog, Da li znaš da te volim, Daj šta daš koji su ljude do suza vodili iz euforije do transa.

Na kraju dvosatnog spektakla, Rozga se vratila na bis, na sveopće oduševljenje publike i zatvorila svoj veliki nastup pjesmom kojom je i počela Bižuterija, dok su po ljudima padali srebrni konfeti.

Osim očekivane gužve i zakrčenih tramvajskih pruga i cesta u centru Zagreba, sve je prošlo kako i doliči jednom velikom nastupu. Mislim kako nije bilo nezadovoljnika i da će ljudi imati o čemu diskutirati još mjesecima, naravno do idućeg nastupa u nekom drugom gradu. Jelena je dokazala da stasom i glasom zna kako razgaliti ljudima srce i staviti osmjeh na lice.

fotoreport: M. Mihaljević

Objavljeno: Petak, 15 Travanj, 2011 /