Ako želiš imat tijelo sexy - pumpaj u Fitness Studiu 9 - Galerije

Ponedjeljak, 15 Studeni, 2010.

Želite da se djevojke vani okreću za vama i promatraju Vas razjapljenih usta uz komentar 'Čovječe, koji mišići'? Cure, želite li imati noge kakve ste oduvijek željele i konačno uskočiti u kratke suknjice ili hlačice, te prilikom izlaska priljepiti milijon pogleda na sebe? Mi znamo riješenje kako ćete doći do toga! Fitness Studio 9 na Drenovi pomoći će Vam izgledati jednostavno - sjajno!

Fitness Studio 9 suvremeno je opremljen prostor za vježabnje koji se prostire na 400m2 na Drenovskom putu 60(Donja Drenova). Na dvije etaže smještene su brojne sprave najnovije linije Technogym-a (Element) za oblikovanje tijela.

Novi fitness studio pruža usluge cardio fitnessa sve dane u tjednu osim nedjelje, a vježbačima je na usluzi stručna pomoć educiranog trenera. Na raspolaganju je i velika dvorana u kojoj se održavaju grupni treninzi Zumbe, Pilatesa, Aerobica, te standardnih i latinoameričkih plesova.

Svlačionice su uređene po najvišim standardima. U sklopu objekta nalazi se i veliki parking namjenjen članovima fitnessa.

Očekuje vas ljubazno osoblje i pristupačne cijene za svačiji džep.

Dođite i uvjerite se sami...

Sve detaljnije informacije možete pogledati na www.studio9.com.hr ili nazvati broj telefona 051/255-807

Objavljeno: Ponedjeljak, 15 Studeni, 2010 /