Novo mjesto za riječke alternativce - Makina

Luda zabava koja nas očekuje za Noć vještica, ilitiga Halloween, za mnoge će biti posebna, ali za caffe & disco bar Makina bit će još posebnija, budući da se radi o svečanom otvorenju novog prostora za riječke ljubitelje alternative (rock, funk, indie...).

Makina se nalazi u sklopu broda Arca Fiumana, koji je zavezan za dok riječke luke na adresi Putnička obala b.b. Voditelj programa je Kristijan Ćoza, pjevač grupe Mandrili (koji btw. traže dizajnera za omot njihovog novog albuma "Demencija", op.a.) koji je obznanio da je radno vrijeme Makine utorkom, srijedom i četvrtkom od 17.00 do 00.00 sati, odnosno petkom i subotom od 17.00 do 04.00 sata. 
 
Kao što smo napomenuli, otvorenje je na Halloween uz program "1 band i 4 DJ-a = zabava za 5!", već iduće večeri je B sides night uz indie s pjevačicom grupe Morso - Ivanom Bartolović, u petak program Funked sa funky groovy chagom by J-ZLO, te u subotu Satrdej Bejbe uz DJ svirku Choskeeya a.k.a. Ćozu.
 
Pozvani su svi da svojim prisustvom pomognu upaliti Makinu!
 
 

 
Pripreme u Makini
 
 

 
Makina crew
 

Objavljeno: Utorak, 30 Listopad, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box