Još malo do koncerta Đorđa Balaševića u Opatiji!

Kako smo već najavili, nova turneja pod nazivom “Osmijeh se vratio u grad” kreće iz Opatije 11. kolovoza, kada će Ljetna pozornica biti mjesto novog Đoletovog susreta sa fanovima, a nastavak će se dogoditi dva tjedna kasnije, kada će Našice dočekati Balaševića cjelodnevnim “Piknikom s Balaševićem”, a vrhunac dana bit će veliki open air koncert Đorđa Balaševića i Panonske mornarice u Perivoju Pejačević. 

DIJELIMO ULAZNICE ZA KONCERT!

Za oba koncerta, koji započinju u 21 sat, uz novu i posebno dizajniranu scenografiju, organizator najavljuje iznenađenja za publiku, svojstvena i Balaševiću i tvrtki Thorax. 

Cijena redovne ulaznice je 150 kn, a ulaznice za fan pit je 190 kn. Ulaznice se u prodaji mogu naći na sljedećim mjestima: 

- koncert u Opatiji – prodajna mjesta Eventima www.eventim.hr, Dallas music shopu u Rijeci te na prodajnim mjestima Festivala Opatija: Ljetna pozornica od 8,00 – 15,00 sati i ured Festivala Opatija M.Tita 101, od 15,00 – 20,00 sati. Cijena redovne ulaznice je 190,00 kn, a ulaznice za fan pit je 230,00 kn.

 

 

Objavljeno: Utorak, 31 Srpanj, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box