Najsretniji smo na Božić, a najnesretniji 31. siječnja

Najnovije istraživanje je pokazalo šta nas najviše usrećuje, a šta nam donosi najviše nezadovoljstva. Tako smo došli do saznanja da ipak seks ljudima pruža najviše zadovoljstva!

Više od svega ostalog, najviše zadovoljstva nam pruža vođenje ljubavi, pokazalo je najnovije istraživanje u kojem je učestvovalo 45.000 korisnika iPhonea. Između ostalog, istraživanje je pokazalo i da je Božić najsretniji dan u godini i da su ljudi najbolje raspoloženi u 13.50 sati 25. prosinca.

S druge strane, najnesretniji dan u godini je 31. siječanj. Projekt "Mappiness" je vodio znanstvenik George MacKerron u suradnji sa londonskom Školom ekonomije. Korisnici su trebali putem aplikacije zabilježiti svoje aktivnosti, lokaciju i nivo sreće, i to pet puta na dan.

Dakle, najviše nas usrećuje seks, zatim sport i vježbanje. Na trećem mestu je odlazak u kazalište ili na koncert. Zatim slijedi pjevanje i izvođenje performansa, a na petom mjestu je posjeta galerijama i knjižarama.

Najviše nezadovoljstva nam donose posao i studiranje. Na drugom mjestu su putovanja na posao, a na trećem briga o odraslima. Čekanje je na četvrtom mestu, a na petom je ležanje u krevetu zbog bolesti.

(izvor: trojka.rs)

Objavljeno: Četvrtak, 10 Studeni, 2011 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box