Caffe bar Gradna

Lokacija

Mlinska 3
Samobor
Croatia
45° 48' 16.7112" N, 15° 42' 59.2776" E
Kontakt osoba: 
Željko Fresl
Radno Vrijeme: 
8:00-24:00, vikendom 8:00-02:00
Javascript is required to view this map.

Živite li u Samoboru ili ste tek u prolazu Caffe bar Gradna je vaša nezaobilazna destinacija, kultno mjesto u kojem već dugi niz godina, točnije od 1985. godine, sve generacije ispijaju svoju prvu jutarnju kavu, pivu nakon radnog dana i provode najbolje vikend večeri.
Caffe bar Gradna smjestio se na samom početku samoborske šetnice uz potok Gradnu. Velika ljetna terasa u prirodnoj hladovini borova privuć će vas da odvojite vrijeme za odmor uz prijatelje, dnevne novine ili iskoristite HotSpot za besplatno surfanje internetom. Osiguran je besplatan parking za goste a u neposrednoj blizini se nalazi i taxi stajalište.
Vikendi su kod nas rezervirani za partyje obilježene urbanom glazbom resident Dja, gostujućih DJ, live izvođača, promotivnim cijenama, bogatim nagradama uz hostese…

Za svaki event možete rezervirati stol i osigurati si nezaboravni večernji izlazak. Posjetite nas svakako za fašnik, Halloween, godišnjicu cluba i brojne druge partyje.

Za vrijeme poznatog samoborskog fašnika Caffe bar Gradna pretvara se u priču iz nekog drugog svijeta koja završava spektakularnim spaljivanjem fašnika u samom potoku. 2012. godine osvojili smo „Srakino gnezdo“, priznanje Turističke zajednice i Udruženja obrtnika za najbolje uređen ugostiteljski objekt te posebnu prijelaznu nagradu „Fašničke galge“ za izuzetan, dugogodišnji doprinos očuvanju i njegovanju tradicije Samoborskog fašnika. Nagradu smo zaslužili za dugogodišnje maštovito osmišljene programe, zanimljive kostime osoblja i uređenje lokala u fašničkom duhu.
Caffe bar Gradna svoj dobar image zahvaljuje i kontinuiranim ulaganjem u novitete te u tom duhu od ove godine za vas dovodi u Samobor stand up komičare, poznatu ekipu iz Studija smijeha. Svaki utorak od 20h možete se smijati vrhunskim forama, grickati čips iz ponude ili osvojiti brojne nagrade.

Ponosni smo sponzori ŽRK Samobor i Judo kluba Samobor a svake godine otvaramo vrata Hells Angelsima (poznati Poker run) te su motoristi uvijek dobrodošli a posebno na milenijsku fotografiju.

Aktualna sportska događanja kod nas se uvijek pomno prate pa vas pozivamo da nam se svakako pridružite u navijačkom ludilu za predstojeće europsko prvenstvo kad se lokal pretvara u pravi nogometni stadion jer Caffe bar Gradna je mjesto WHERE FUN NEVER ENDS!

www.gradna-club.com