Rade Šerbedžija nakon 20 godina održao koncert u Osijeku

Kantautor, glumac i pjevač Rade Šerbedžija krenuo je na novu glazbeni turneju kako bi promovirao album "Ponekad dolazim, ponekad odlazim". Nakon dvadeset godina na svoju turneju je upisao i grad Osijek u kojem, kako se i sam prisjetio na tiskovnoj konferenciji u subotu, nije bio od 1990. godine.

Iako se više bavi recitacijama nego pjevanjem, uvijek je znao kako emocijama doprijeti do publike. Vjerojatno je to i razlog zašto su ulaznice za njegova prva dva koncerta, oba u osječkom HNK, odavno rasprodana. Iako je trenutačno Rade u medijima najspominjaniji zbog filma kojeg radi s Angelinom Jolie, gotovo svatko s prostora bivše Jugoslavije zna ga po nezaboravnoj pjesmi "Ne daj se, Ines".

Kako ne bi razočarao svoju publiku koju vidi nakon 20 godina, osječkoj publici otpjevao je upravo tu pjesmu za kraj. Nakon ovog vikenda Rade turneju nastavlja koncertima u Skopju, Ljubljani, Zagrebu, Novom Sadu i Beogradu, a prate ga Miroslav Tadić te New Cinema Band.

Izvor: index.hr

Objavljeno: Nedjelja, 19 Prosinac, 2010 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box