Predstavljen Bura Bura beach - oštra konkurencija susjednom Zrću

Na press konferenciji u zagrebačkom klubu Pepermint predstavljena je plaža Bura Bura na otoku Pagu. Party otvorenja održati će se u subotu, 7. srpnja na kojem će gostovati rezident DJ Café del Mara i kultni pionir chill out glazbe Jose Padilla.

Plaža je geografski poznata pod nazivom Katarelac, a nalazi se istočno od plaže Zrće. Kilometarska plaža locirana je u Zadarskoj županiji, nema fiksnih objekata a svi montažni objekti rađeni su od organskih materijala. Uređeni prilaz od plaže vodi prema parkiralištu kapaciteta za pet stotina automobila.

Od sljedeće godine cilj je da plaža koristi samo prirodne izvore energije. “Bura Bura sa svojim zelenim pristupom prema okolini želi postaviti nove standard u brizi o okolišu te smo za sljedeću godinu aplicirali i u fond za energetsku učinkovitost i zaštitu okoliša”, izjavio je glasnogovornik Ali Mirza Mulabegović.

Osim atraktivne šljunčane plaže, na plaži se nalaze i dva kluba, Pepermint i Noa beach club. Noa je impresivni klub koji se kompletno nalazi na površini mora te je jedini klub takve vrste u hrvatskoj, a kapaciteta je 3 tisuće posjetitelja. Posjetitelji osim kopnenim putem mogu pristupiti klubu i brodom te se direktno privezati brodicom za sami klub, a nudi mogućnost i najma “otoka” unutar samog kluba omogućujući velikim grupama privatne zabave.

Prije službenog otvorenja, Bura Bura plažu će 2. srpnja "krstiti" poznati slovenski DJ i producent Valentino Kanyzani u sklopu zabave pod nazivom Next Wave koja je polučila veliki uspjeh na Ibizi, a nakon toga slijede nastupi velikana elektronske glazbe Svena Vätha, Richieja Hawtina, Normana Doraya, te nastupe Honey Dijon, Cassie, Latin Prince i brojnih drugih.

 

Objavljeno: Nedjelja, 1 Srpanj, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box