Nedjelje su rezervirane za Humanitarni malonogometni turnir ugostitelja Rijeke

Kad se okupe ugostitelji Rijeke i istrče 24 ekipe riječkih lokala, restorana, pubova i klubova, a sve u svrhe humanitarne akcije, najmlađim riječanima sreći nema kraja.

Tko je rekao da riječki ugostitelji nisu složni?
Nakon kasnih i veselih subotnjih noći ravno na malonogometne terene, sljedeće će 3 nedjelje istrčati 26 ekipa riječkih lokala, restorana, pubova i klubova, a sve u svrhu humanitarne akcije, ali i zajedničkog druženja.
 
U terminima 01.12., 08.12. i sa finalom 15.12. održati će se humanitarni malonogometni turnir na Pećinama, u Sportskom centru OUT, u ulici Janka Polić Kamova109 (pokraj Tower centra).
Turnir će osim nogometnim bravurama obilovati i dodatnim sadržajem.
Velika pozornost biti će posvećena zdravlju i prezentaciji novih sokova KAYANI koji glase kao vitaminska i antioksidantska bomba.

Turnir je u organizaciji IZLASCI.net portala i Sportskog centra Out, a ima cilj prikupiti financijska sredstva Udrugi Dira za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju te poticanje harmoničnog razvoja djece i mladih – za kupnju Neurofeedback uređaja.
 
 NAGRADE.
1. Glavna nagrada osvajaču turnira ugostitelja Rijeke biti će vrijedna Touch screen kasa i kompjuterski software te instalacija i godišnje održavanje sustava tvrtke LOGIN.
2. Drugoplasirani će osvojiti svoj brendirani Taxi - gdje će tvrtka Taxi cammeo omogućiti ugostitelju reklamu na krovu jednog od Taxi vozila.
3. Trećeplasirani osvaja 3 mjeseca korištenja uređaja Partynet internet radija, za legalno emitiranje željene glazbe prema svjetskim standardima.
4. Četvrtoplasirani osvaja Vitaminski trokut KAYANI sokovau vrijednosti 700kn
 
Osim ugostitelja snage su ujedinili i ekipa „dobavljača“ pod nazivom „Iće i piće“ koji će promovirati odgovorno konzumiranje alkohola, a sve ih predvodi tvrtka Pernod Ricard.
 
Sponzori i prijatelji turnira:
LOGIN, Partynet, Kayani, Novi list, KanalRi, RiTv, Radio Trsat, Tiskara Sušak, Foto Kurti i Taxi Cammeo.
Gastro sponzori turnira:
StudioG3, Pernod Ricard, PPD, Velpro, Red Bull, Coca Cola i Laguna vina.
 
Lokacija.
Sportski centar OUT
Janka Polić Kamova 109, Rijeka (pokraj Tower centra na Pećinama)
01.12.   08.12.   15.12.2013. - nedjelje
 
VIKEND 1.

 
VIKEND 2.


 
FINALE 15.12.2013.

PRAVILA TURNIRA POTRAŽITE NA OVOM LINKU.