Lifestyle

Bomba Igre - odmor od vaše svakodnevnice

Web je bogatiji za još jednu stranicu s za flash igre koju su pokrenuli mladi Riječani u nadi da će se probiti na tržište naše regije.
Portal Rep.hr već je objavio intervju sa Markom Blažekovićem, jednog od dvojca koji stoje iza projekta a koji ističu kako se njihov portal sa igrama razlikuje od ostalih po svom profesionalnijem i kvalitetnijim pristupom.

Zagreb dobio najveću trgovinu Terranova u Hrvatskoj

U sklopu prodajnog mjesta talijanskog brenda u Arena Centru premijerno je predstavljena kolekcija donjeg rublja Terranova MIA. Zagreb je po prvi puta dobio i kolekciju za najmlađe pod nazivom Terranova Kids.
 
Najnovija trgovina Terranova u Hrvatskoj svoja je vrata otvorila danas u zagrebačkom Arena Centru. Riječ je o najvećem hrvatskom prodajnom mjestu ovog poznatog talijanskog brenda urbane mode namijenjenog mladim, modno osviještenim osobama, koje se prostire na čak 1.400 m2 prizemlja Arena Centra.

Nedjelje su rezervirane za Humanitarni malonogometni turnir ugostitelja Rijeke

Kad se okupe ugostitelji Rijeke i istrče 24 ekipe riječkih lokala, restorana, pubova i klubova, a sve u svrhe humanitarne akcije, najmlađim riječanima sreći nema kraja.

Match time te vodi na koncert MANU CHAO

Koliko puta Vam se dogodilo da vaša ekipa želi otići doma, a vama nikad nije bilo zabavnije u klubu? Ili, pak potpuno suprotno – sjediš na kavi, a tik do tebe sjedi osoba s kojom se gledaš i čekaš da se svemir poklopi i spoji te s njom na bilo koji mogući način?

Dvije izvedbe „Nabucca“ u godini obilježavanja 200. obljetnice Verdijeva rođenja

Nove izvedbe glasovite predstave Opere HNK Ivana pl. Zajca i omiljene predstave riječke publike, Verdijeve opere "Nabucco" pod dirigentskim vodstvom Nade Matošević Orešković i u režiji Ozrena Prohića, a u okviru programa kojim riječko Kazalište obilježava 200. obljetnicu rođenja Giuseppea Verdija, ponovno je na kazališnom programu u srijedu, 29. i petak, 31. svibnja 2013. s početkom u 19.30 sati.

RIJEČKE LJETNE NOĆI 2013. - ZVIJEZDA EUROPSKOG NEBA

"Zvijezde jubilarnih, desetih Riječkih ljetnih noći zasjat će točno u vrijeme ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Obje će svečanosti u našem gradu obilježiti izvedba "Ode radosti", europske himne posebno priređene za tu prigodu, u ponoć odnosno u prvim minutama 1. srpnja 2013. na Gatu Karoline Riječke.
 
A tom će vrhuncu večeri popraćenom vatrometom prethoditi program otvaranja Festivala  kada će povorka krenuti od HNK Ivana pl. Zajca preko Korza do Gata, gdje će biti izvedena spektakularna "Carmina burana".  

Festival CICA u Istri

FEŠTA OD CIC - naziv je izbora za najveće, najmanje i najljepše ženske cice.

Na filmski festival u Cannesu Chivas vodi Leonu Paraminski, a ti joj izaberi haljinu za crveni tepih

Već 66. godinu zaredom održava se jedan od najprestižnijih festivala na svijetu, filmski festival u Cannesu. I ovog puta Chivas je partner festivala te će petu godinu zaredom ugostiti brojne zvijezde iz svijeta filma. Među odabranim Chivasovim gostima bit će i poznata hrvatska glumica Leona Paraminski.

Makankosappo je najnoviji ludi trend u Japanu

Već odavno znamo da su Japanci i Azijati u globalu prilično drugačiji od nas u apsolutno svim životnim segmentima pa t

Udruženi sadržaj