EVE bacila u trans publiku Fresh Island festivala

Kao u nekoj drami i filmu, kolega DJ Shorty P jučer zaustavlja avion na pisti koji je krenuo iz Skopja za Zagreb bez EVE kako bi mogla uopće stići na svoj nastup u sklopu Fresh Island Festivala. Pa čak i prolom oblaka koji se nadvio nad plažom Zrće nije zaustavio da drugi dan festivala prođe u još većoj euforiji.

Prelijepa EVE u pratnji svog dečka, britanskog playboya Maximilliona Coopera oduševljena klubom i pozornicom izlazi u ritmu svog najvećeg hita "Who's that girl" te u samom startu baca publiku u trans. Vrhunac nastupa biva na zadnjoj pjesmi "Tambourine" kada na binu poziva publiku te joj se u sekundi na pozornici u plesnom ritmu pridružuje 50ak fanova. Vlasnik svjetske utrke "Gambol 3000", Maximillion Cooper izrazio je želju dovesti utrku slijedeće godine na Fresh Island Festival.

Usporedno sa nastupom EVE, u klubu Aquarius na New Yorker Dance areni nastupili su legende domaće scene, grupa VIP i Struka te odličan švicarski duo Newef i Dj Costa, britanska DJ legenda Spin Doctor, Dj K'Pow i dr. Algida After Beach party-iji u klubovima Aquarius i Papaya rasplesali su plažu Zrće kao rijetko kad dosad. Svoju Fresh Island zabavu potražili su i Mate Janković i Hrvoje Salković.

 

Objavljeno: Nedjelja, 8 Srpanj, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box