Muzika

Riječki DJi organiziraju "Humanitarni DJ maraton" za pomoć malom Eriku

Sekcija DJ-a ogranak Rijeka, koja djeluje u sklopu Hrvatske Glazbene Unije, se uključila u humanitarni projekt ''Svi za Erika'' te će u sklopu akcije održati "DJ Maraton" na kojem će 27. veljače u Caffe baru Eco na Trsatu (Kvaternikova 3a) nastupiti "veliki i srčani" riječki DJi.

Klub koji godinama u Rijeci organizira vrhunske glazbene večeri sa besplatnim ulazom

Kao i svakog tjedna u riječkom klubu Nad Urom nas je dočekao tjedni program:
* U četvrtak 07.02.2013. "Nad uru" nam dolaze gosti iz Slavonije, dvojac koji se odaziva na ime "ACOUSTIC SOULS".
* U petak, 08.02.2013. očekuje nas još jedan nastup dobro nam poznatih dečki iz grupe "PADRE".

U riječki HKD stiže plesna eksplozija energije, ljepote i elektronske glazbe

"Shut up and dance" dinamična je i energična predstava, prava eksplozija energije, mladosti i ljepote na sceni. Spoj elektronske glazbe i plesa na špicama koji ćemo vidjeti prvi put nije samo novina već i pravo osvježenje u riječkom baletnom repertoaru." Rekla je to intendantica HNK Ivana pl.

KOKTELSI IMAJU NOVI SPOT ZA PJESMU ''TI SI MOJA TAJNA''

Najnoviji video uradak iz kreativne radionice Koktelsa je premijerno objavljen u utorak 10. studenog. Nakon niza veselih video uradaka, ovaj put je ekipa iz Koktelsa odlučila pokazati svoju nježniju stranu i za novi singl, odnosno spot, odabrala baladu ‘Ti si moja tajna’ koja je već neko vrijeme prisutna na mnogobrojnim top ljestvicama radijskih postaja diljem Istre i Kvarnera. 

NOVO :: RnB Confusion GRIČ WITCH Party

Party showcase #2 koji pada na sam HALLOWEEN u petak 31. listopada. Mjesto radnje je staro kultno kino GRIČ koje se nalazi u Jurišićevoj 6 preko puta MC Donalds-a, a horor večer koju smo Vam pripremili započet će već od 21h projekcijom kultnih horor filmova u prostorijama kino Grič-a.
 

Bend koji svira blues na poseban način - Heavy Grace blues band

U ljeto 2010. Nikola Mus i Igor Đarmati nakon podosta godina odvojenog muziciranja stvaraju novi cover band. Okreću stranicu prema malo "prljavijem" blues/rock repertouaru kako bi ponudili nešto drugačije na karlovčkoj sceni...
 
Po uzoru na blues legendu Stevie Ray Vaughana, britansku rock/blues grupu The Cream band izgrađuje svoj zvuk i ime. Band se naziva Heavy Grace Blues Band. Pošto su bas i el.gitara tu nedostajali su još vokal i bubanj.

3. godina Freakshowa uz Petra Dundova, DJ Šošu i Tina Dobrića

La Vie En Rose is proud to announce the new venue for the Freakshow 2013: Tunel Club @ Rijeka. 3 years of the Freakshow party series and three energetic Croatian artists compose the line-up; Petar Dundov and Soso will headline the magic night supported by young but extremely talented Tino Dobric.
 

Techno doza - Light edition u Slavonskom brodu

Nakon odličnog odaziva na rođendansko izdanje Techno Doze bacamo se na organiziranje sljedećeg eventa

David Guetta na Exitu - tulum koji se ne propušta

David Guetta, najuspješniji DJ i producent svih vremena, napravit će na legendarnoj Dance Areni najveći tulum ove sezone! Dobitnik dva Grammyja, višestruki osvajač prestižne nagrade „Najbolji svjetski DJ“, čovek čiji hitovi imaju preko 2 milijarde online pregleda, priprema spektakl koji će se dugo prepričavati.
 

Udruženi sadržaj