Frontman Dire Straitsa Mark Knopfler u Areni Zagreb 05.05.2013.

Gitaristička legenda i frontman velikih Dire Straitsa, Mark Knopfler, nakon 5 godina je ponovo u Zagrebu! Jedan od najboljih svjetskih gitarista i autora nastupa 5. svibnja 2013. u Areni Zagreb!

Jedan od najboljih svjetskih gitarista te "glas i gitara " Dire Straitsa dolazi u Zagreb u sklopu svoje turneje na kojoj će promovirati najnoviji album "Privateering". Turneja će započeti u travnju i trajati će do srpnja iduće godine. 

Mark Knopfler nedavno je primio najveće priznanje u Velikoj Britaniji, nagradu za životno djelo "Ivor Novello ". "Privateering" je Markov osmi solo studijski album i sa svojih 20 pjesama, prvi dupli album u njegovoj 35 godina dugoj karijeri. Pored novog materijala, Marku ne smeta kada ga publika na koncertima traži da izvodi starije Straits pjesme i sa zadovoljstvom ih i dalje izvodi.

 

 

Višestruki dobitnik nagrade "Grammy" kao pjevač i tekstopisac za Dire Straitse, Knopfler savršeno kombinira tekstove sa dionicama gitare i stvara bezvremenske hitove poput "Money For Nothing," "Sultans Of Swing," "Romeo and Juliet " i "Walk of Life."

Ulaznice su za najveće fanove u prodaji već od 5. rujna isključivo putem službene webstranice www.markknopfler.com, a danas je počela redovna prodaja ulaznica na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.

Cijena ulaznica:

Vip parter 330kn

Parter I 300 kn

Parter II 270 kn

Donja tribina 300 kn

Vip loža 550 kn