Riječka manekenka Ela Grego u spotu Pixie Lott

Riječka manekenka Ela Grego pojavljuje se u posljednjem video spotu britanske pjevačice Pixie Lott „Boys And Girls“. Pixie Lott po prvi puta se predstavila britanskoj publici tek u lipnju, a s prijašnjim singleom „Mama Do“ već je dostigla prvo mjesto najprodavanijih glazbenika u Velikoj Britaniji.

 

Ela Grego je od djetinjstva sanjala postati supermodel no, kad se prije dvije godine ukrcavala na trajekt za otok Hvar nije ni slutila da će je „otkriti“ uspješna londonska manekenka i modna agentica Barbara Neda Tomić koja je istim brodom odlazila na godišnji odmor.

 

Ela Grego je od djetinjstva sanjala o tome da postane supermodel, ali kad se prije dvije godine ukrcavala na trajekt za otok Hvar nije ni slutila da će je "otkriti" uspješna londonska manekenka i modna agentica Barbara Neda Tomić koja je istim brodom odlazila na godišnji odmor.

 

 

Elin uzor je od djetinjstva bio Kate Moss, s kojom je danas često uspoređivana zbog raznih sličnosti, i koja je također otkrivena slučajno dok je prolazila njujorškom zračnom lukom. Trenutno Ela živi i radi u Londonu, točnije u četvrti Primrose Hill, u kojoj živi i slavna manekenka Moss.
- Cijelo ljeto sam na svom iPodu slušala „Mama Do“ i bila sam oduševljena kad sam saznala da sam prošla na castingu. Snimanje je bilu u studiju na Quaker Street-u, nedaleko čuvenog Brick Lane-a u istočnom Londonu. Pixie je, suprotno mom ocekivanju, bila jako friendly i tijekom pauze se s nama družila i ćaskala. Moja glavna „uloga“ bila je poljubiti dečka, a da on to ne očekuje, rekla nam je Ela o svojoj debitantskoj ulozi, dodavši da je snimanje video spota bilo točno na njezin 17-ti rođendan pa ga je doživjela i kao svoj birthday party.

 

Agencija Atomic Models u vlasništvu Barbare Nede Tomić vodi brigu o Elinoj karijeri od samog početka i, kako tvrde, s Elom rade postepeno jer se u modelingu do uspjeha dolazi ustrajnim radom, a ne instant slavom.

 

Video spot Pixie Lott bio joj je odskočna daska (kao što je za Ninu Morić bio „Livin' la vida loca“ Rickyja Martina) i nakon čega je u Velikoj Britaniji nastavila s uspješnim profesionalnim angažmanima pod okriljem agencije NEVS (Neke od njih možemo vidjeti na Elinoj fan stranici na Facebooku), a uskoro planira snimiti kampanju za jedan poznati EX-YU brand.

 

R-1.hr
foto:Privatni arhiv

Objavljeno: Subota, 15 Kolovoz, 2009 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box