Festivalska ponuda #5: Hartera, Seasplash, Big Beach, Soundwave, Papaya Day & Night

U nadolazećem, petom ljetnom vikendu održat će se neki od najatraktivnijih festivala u ovogodišnjoj ljetnoj ponudi. Festivalska lista postaje sve veća, pa se shodno tome teže odlučiti koje događaje posjetiti.

Ovoga četvrtka počinje osma Hartera festival u bivšoj tvornici papira u Rijeci, 10. Seasplash festival u Fortu Punta Christo u Štinjanu kraj Pule, Soundwave u Tisnom na otoku Murteru, na Zrću danas počinje Papaya Day & Night festival, a veliki Big Beach party sa Carlom Coxom je u subotu.
 
 
 
 
HARTERA festival (bivša tvornica papira, Rijeka)
 
Osmo izdanje najpopularnijeg riječkog glazbenog festivala Hartere održat će se od četvrtka, 19. do subote, 21. srpnja u nekadašnjoj tvornici papira u Rijeci. Ovogodišnja novina festivala je, dakle, prvi dan festivala - četvrtak. Hartera će se odvijati na tri pozornice; Tuborg Main stage-u, Rock & DJ stage-u te Hidden stage-u. Headlineri su: Laurent Garnier presents L.B.S, AZARI & III (oba nastupaju u četvrtak), GusGus, Asian Dub Foundation Sound system, Gesaffelstein (svi nastupaju u petak),  Rambo Amadeus (nastupa u subotu) te mnogi drugi poznati regionalni i domaći bendovi. Cijena festivalske ulaznice u pretprodaji (Eventim) iznosi 250 kn, jednodnevne za četvrtak i petak po 150 kn, na ulazu 180 kn. Jednodnevna u pretprodaji za subotu 80 kn, na ulazu 90 kn.
 
 
 
 
 
SEASPLASH festival (Fort Punta Christo, Štinjan kraj Pule)
 
Jubilarna, 10. epizoda Seasplash festivala održat će se od 19. do 22. srpnja u tvrđavi Punta Christo u Štinjanu. Za sve koji vole ritmove reggae, dub, ska, rocksteady, dancehall, dubstep, jungle, drum’n’bass, hip-hop, elektronske i plesne glazbe, pozitivnu i veselu atmosferu, ples do ranojutarnjih sati, kao i svake godine Seasplash je spremio uvjete za idealno festivalsko ljetovanje: 4 dana cjelodnevnog glazbenog programa koncerata, dj-eva, vj-eva i soundsystema na pet pozornica, dnevne programe na plaži, zabave na brodovima, popratni kulturni program, rasta basket cup, radionice, bazar, chill out zonu, osiguran prijevoz posjetitelja do Pule i natrag autobusom i brodom...i 4 dana besplatnog organiziranog kampinga za posjetitelje festivala! Klik na LINE UP. Cijena festivalske ulaznice u pretprodaji je 280 kn, jednodnevnih za čevrtak, petak i subotu je 120 kn, a za nedjelju je 80 kn.
 
 

 
 
SOUNDWAVE festival (Tisno na otoku Murteru)
 
Nakon održanih Garden i Electric Elephant festivala, možemo reći kako je mjestašce Tisno na otoku Murteru ispala dobra lokacija za britanske festivale koji su preselili iz Petrčana. Na redu je treći u nizu (od pet) festivala, Soundwave, koji će se održati od 19. do 23. srpnja. Specifičnost Soundwavea je što od svih festivala u Tisnom nudi najalternativniju elektroniku; poput soulfunka, hip-hopa, brokenbeata, indie, new beats i dr. stilova. Najistaknutija imena ovogodišnjeg Soundwavea su: De La Soul, Fink, DJ Yoda, Belleruche, Submotion Orchestra, Teebs i ostali. Cijena ulaznice je 105 funti, a čujemo da je sve rasprodano za britansko tržište.
 
 

 
 
PAPAYA DAY & NIGHT festival (Papaya, Zrće)
 
Papaya Day & Night festival održat će se u klubu Papaya na Zrću od 17. do 20. srpnja 2012., kada će u sklopu Papayinog danonoćnog festivala gostovati jedan od najpopularnijih DJ-a na svijetu Armin Van BuurenLjubitelji trancea moći će uživati i u nastupima poznatih projekata poput Cosmic Gatea (20. srpnja), koji stiže premijerno u Hrvatsku, a tu su još Eddie Halliwell, Marco V (oba 17. srpnja), Simian Mobile Disco i Riva Starr (18. srpnja) te Nicky Romero (19. srpnja). Cijena četverodnevne ulaznice je 250 kn (Eventim).
 
 

 
 
BIG BEACH W/ CARL COX (Zrće)
 
Nakon prošlogodišnjeg partyja na kojem je nastupio Fatboy Slim, Big Beach party ugostit će 21. srpnja još jednog elektronskog velikana čije nastupe naša publika u velikom broju posjećuje - Carla Coxa. Već je previše toga rečeno o Carlu Coxu: produkcija, DJ-ing, biznismen, ambasador plesne glazbe te je prema mnogim glazbenim anketama on najutjecajniji DJ na planeti. Uz Carla Coxa na Big Beach partyju nastupaju Jon Rundell, Pero Fullhouse i neimenovani Papayin rezident DJ. Cijena ulaznice je 149 kn (Eventim).
 
 

 

Objavljeno: Utorak, 17 Srpanj, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box