Alkotesteri – spas za alkoholne probleme!

Jeste li se ikada zapitali tokom ispijanja alkoholnih pića koliko bi imali promila u krvi? Svakako da jeste, no čovjekova intuicija kad je pod utjecajem alkohola, gura osjećaj hrabrosti i samouvjerenosti, pogotovo kad je riječ o sjedanju za volanom. Tu bi kao spas došla jedna mala spravica koja elegantno stane u svačiji džep, torbicu ili pretinac u autu. Riječ je o alkotesteru. www.alkotesteri.net 

 

Sjesti za volan u alkoholiziranom stanju vrlo je opasno, ne samo zbog prometnih nesreća nego i zbog abnormalnih kazni. Kako je u narodu poznato „Bolje spriječiti nego liječiti“, novce koje bi potrošili za kupnju jednog alkotestera nisu ni približni velikoj cifri koju bi dali policiji prilikom plaćanja kazne. Cijene alkotestera sežu od 250kn do preko 7000kn.
Više pogledajte na www.alkotesteri.net 

 

S druge strane alkotesteri mogu uvelike povećati osjećaj sigurnosti, među zabrinutim roditeljima koji sumnjaju da njihova djeca konzumiraju alkohol i poslodavcima koji bi htjeli provjeriti jesu li njihovi radnici pod utjecajem alkohola.

 

Alkotesteri znaju biti i zanimljivi. Primjer su rođendani, baš zbog prevelikog broja monotonih stvari na tržištu, alkotester bi bio pravi unisex poklon. www.alkotesteri.net 
 

 

Vrlo su praktični jer usnik za puhanje se uvlači na modelu KX160, KX1600 i KX2000. Svi modeli variraju po razini promila, od 1.5 pa sve do 4 promila, ovisno o kapacitetu kupca. Vrlo su pouzadni, precizni i jednostavni. Zato ne riskirajte vozačku i ostale probleme, imajte ga uvijek pri ruci kada je potrebno!
 

I ti možeš imati svoj alkotester - www.alkotesteri.net 
 

T. J.

Objavljeno: Četvrtak, 27 Kolovoz, 2009 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box