INNOTESCO caffe&night bar

Lokacija

Zvornička 3/1
Zagreb
Croatia
45° 47' 57.8256" N, 15° 57' 15.1416" E
Javascript is required to view this map.

INNOTESCO CAFFE&NIGHT BAR otvorio je svoja vrata u zimu 2014. godine u samom srcu Trešnjevke te ga odlikuje moderno uređeni prostor koji zbog svoje veličine, prostranosti i tople atmosfere pruža poseban ugođaj pri svakom dolasku. Pri osmišljavanju Innotesca želja nam je bila stvoriti ambijent koji je idealan za sklapanje novih prijateljstva, upoznavanje zanimljivih ljudi, proslavu rođendana i večernju zabavu. U tome smo i uspjeli jer je INNOTESCO u kratkom roku postao jedno od omiljenih mjesta za ležerna druženja u Zagrebu!

Sljedeća nam je misija podići ponudu INNOTESCA na još viši nivo i pretvoriti ga u nezaobilazno mjesto za totalno opuštanje i uživanje i u kasno večernjim satima!

Stoga nam je veliko zadovoljstvo pozvati Vas i Vaše prijatelje na VELIKO OTVARANJE INNOTESCO NIGHT programa!
U PETAK [ 21.10.2016./22h ] Vam poklanjamo  LIVE nastup poznatog hrvatskog pjevača i velikog zabavljača SANDI CENOVA! Uz Sandija će nastupiti i naš resident DJ Josepo. Očekuje Vas piće dobrodošlice i prelijepe hostese, a za svaku naručenu bocu vina ili žestokog pića častimo Vas platom pršuta i sira!

Dok smo Vam za SUBOTU [ 22.10.2016./22h ] pripremili strani program za koji će biti zadužen resident DJ Tom Polo i gost iznenađenja! Očekuje Vas posebna ponuda žestokog pića na boce i za svaku naručenu bocu častimo Vas platom pršuta i sira.
Dođite i priuštit ćemo Vam nezaboravne trenutke opuštanja i zabave!

+ 18 ULAZ SLOBODAN!
Informacije & rezervacije / Info & resevation : +385 99 3576783