Kontakt osoba: 
Tea
Mobitel/telefon: 
099 730 1176
Javascript is required to view this map.
River Pub

RIVER PUB otvoren je od 1997. godine kao klub za urbanu sredinu. River Pub idealno je mjesto za zabavu i jedan od najljepših pubova u Hrvatskoj. Nalazi se u samom centru Rijeke, nedaleko od pješačke zone popularnog Korza. Uz simpatično osoblje karakteristika današnjeg River Puba je da se gosti osjećaju opušteno i zadovoljno uz bogatu ugostiteljsku ponudu i raznolik zabavni program...

Ako dušu države čini njezina prošlost, dušu grada čine kavane, restorani i barovi. Hrvatska i Irska su države slične povijesne sudbine, pejzaža snova i sličnog oduševljenja lokalima - u Irskoj poznatim pod mističnim imenom "pub".

Sa "smaragdnog otoka" dolaze nam najrazličitije legende vezane uz Kelte i pivo. Kelti koji su jednom davno živjeli na području današnje Rijeke, dali su ime i Trsatu, jer Tarsa je "brdo uz koje teče rijeka".

Oni su bili poznati i po jedinstvenom običaju da sahranjuju mrtve okomito. Obično se to objašnjava potrebom ratnika da dočekuju dan Strašnog suda na nogama, no možda je ipak razlog bio u njihovoj vezanosti uz šank.:)

"River Pub" Vam nudi mogućnost da se uvjerite da je nešto keltskog duha očuvano podno kaštela Trsat, u pubu u kojem je sve najbolje - od ambijenta preko posluge do irskog piva.

                                                

U najboljem lokalu su i gosti najbolji, a to ste Vi !

YOU ARE ALWAYS WELCOME

 THE RIVER PUB TEAM