Ne znate kako bi raskinuli vezu?! Neka drugi to učini umjesto vas

Raskinuti vezu nije nimalo lako. Većina ostaje u dugim vezama da ne bi povrijedila partnera raskidom. Kako raskinuti vezu više uopće ne treba vam predstavljati problem, jer je napravljena web stranica koja će to uraditi umjesto vas.

Jedna od takvih stranica je web stranica iDUMP4U, koja u prijevodu znači "raskidam umjesto tebe". Zavisi od toga kakva je veza bila, za "običan" raskid se plaća 3 eura, za raskid zaruka 15 eura, a za najavu razvoda braka 30 eura. Sve se obavlja putem telefona ili pisma, a moto je da se to učini što bezbolnije po partnera.

 

 

Stranka sama bira da li želi svoju drugu polovicu ostavi telefonskim putem ili pismeno. Najjednostavniji način raskidanja je kroz telefonski razgovor, u kojem se navode svi razlozi zbog kojih stranka želi da okonča vezu.

Pored toga, postoji takozvani "platinasti paket" u kojem netko od agenata dostavlja poruku onome tko treba biti ostavljen, umjesto hladnog telefonskog poziva, a pojedine kompanije čak zahtjevaju osiguranje u slučaju da agent bude povrijeđen prilikom saopćavanja ovakvih vijesti.

Vlasnici kompanija smatraju da je nov, civiliziran način ostavljanja i da je bolje rešenje za raskid od slanja e-maila ili sms-poruke.

(izvor: trojka.rs)