Zabavni šatori - moda u kampiranju

Da li je ikada netko rekao da šator mora biti sive ili crne boje? Field Candy je brand šatora koji u prvi plan stavlja dizajn, donosi boje, kreativnost i zabavu u prostor za kampiranje, putem svojih nesvakidašnjih kreacija. 

Jedan ovakav šator ispuniti će želje svih ljudi koji žele da i u prirodi sve bude savršeno usklađeno. Izaberite napadan “animal print” šator ako treba pokazati tko je najopasniji u društvu, voćne i preslike pejzaža za mirna okruženja, čak sami stvarajte optičke iluzije. U moru jednobojnih šatora, osigurano vam je mjesto glavnog kampera.

- Naša eksluzivna platna se štampaju u Velikoj Brtianiji na printovima visoke rezolucije, na tkanini proizvedenoj u zemlji. Štampana tkanina kasnije ide na specijalnu obradu i krojenje, a sačinjena je od 100% pamuka. Naši proizvodi imaju svjetsku reputaciju kvalitete i ispunjavanja ISO standarda, što je kodeks poslovanja naše firme”, navode iz kompanije Field Candy.

Aluminijska konstrukcija kao i svi sitni djelovi planirani su tako da se njihovom proizvodnjom što manje zagađuje okoliš, jer priroda je ono gde će oni egzistirati. Ne samo da je ovakav šator lijep i drugačiji, kompanija Field Candy također podržava i mnoge dobrotvorne akcije i fondove kojima će pomoći svi oni koji kupe ovakav šator, pored prirode brine se i o društu.

Kompletnu ponudu zabavnih šatora pogledajte na fieldcandy.com.

 

(izvor: happynovisad.rs)